O MNE

V prírode sa cítim doma. Milujem šum lesov, vôňu rozkvitnutej lúky, letné búrky, hrejivé slnko a vietor vo vlasoch. Sila prírody a živlov ma fascinovali od útleho detstva. Do tajomstiev liečivých bylín ma zasvätila babka. Zberali sme spolu liečivé byliny, miešali mastičky a macerovali nechtíkový alebo ľubovníkový olej. Ukázala mi vzťah a lásku k bylinám a tým mi otvorila cestu k aromaterapii.

Profesionálne som sa aromaterapii začala venovať v roku 2007. Prvý kurz liečebnej kozmetiky a aromamasáže odštartoval radu ďalších kurzov aromaterapie v Čechách. Kľúčovým pre môj profesijný rast sa stalo štúdium na Primavera Academy v Nemecku, ktoré som úspešne ukončila skúškou v roku 2011 a získala titul Aromaexpert. V roku 2013 som dokončila nadstavbové štúdium klinickej aromaterapie v Rakúsku a získala titul klinický Aromaterapeut.

Nadobudnuté poznanie ma priviedlo k vzájomnému prepojeniu energie živlov s liečivou silou bylín a aromaterapie. Na tomto základe som vytvorila jedinečný liečebný systém, ktorý cez zvládnutie živlov v spojení s aromaterapiou umožňuje obnoviť harmóniu tela a duše. Mojim snom je sprostredkovať moje poznatky a skúsenosti všetkým, ktorí majú záujem vstúpiť do voňavej lekárne prírody a vydať sa so mnou na úžasnú cestu poznania.

V súčasnosti sa venujem mentoringu v oblasti sebapoznania,  individuálnemu poradenstvu, prednášam a vediem kurzy a workshopy v oblasti aromaterapie. V roku 2015 som otvorila Školu Aromaterapie v troch mestách – Bratislave, Piešťanoch a v Žiline. V súčasnosti má škola už viac ako 100 absolventov.  Od roku 2020 môžete školu aromaterapie študovať aj ONLINE  z pohodlia domova. Viac informácií nájdete tu: